Lisens

Det går i disse dager ut epost om sykkellisens for sesongen 2015 til alle som hadde lisens i 2014. Dersom du ikke har mottatt denne, sjekk papirkurven. Er den ikke der heller følg prosedyren under:

Gå til denne lenken

Oppgi korrekt fødselsdato, kjønn og lisenstype.
Umiddelbart etter registreringen vil faktura bli tilsendt til oppgitt e-postadresse. Sjekk også søppelpost dersom fakturaen ikke mottas. De som får dekket lisens av klubben, det vil si rekrutter og aktive, videresender e-posten med faktura til Kari Sormbroen.

Lisensansvarlig vil motta en e-post om at du har registrert din lisens, slik at det er raskt og enkelt å godkjenne lisensen din. Hvis du tegner lisens under en annen klubb enn foregående sesong vil det også gå epost til lisensansvarlig i din gamle klubb, som godkjenner overgangen.

Når lisensen er betalt, og godkjent av klubben vil du motta en epost som bekrefter at lisensen er godkjent.

Du kan deretter skrive ut ditt lisensbevis fra din Min Side, som du når med denne lenken. Hvis du er første gangs bruker av Min Side kan du trykke på «Ny bruker» for å aktivere profilen. Oppgi samme epostadresse som når du tegnet lisensen. Du vil da få tilsendt en epost for aktivering av kontoen. På Min Side din kan du foruten å laste ned lisensbeviset ditt også raskt melde deg på sykkelritt og andre arrangementer, og finne mange av dine resultater.

For spørsmål kontakt Jan Ove Henriksen